products

40 l-Elektronische die Gassen van het Cilinderpak Sf6 als Gasachtig Diëlektrisch Middel voor Hoogspanningskring worden gebruikt

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: newradar / Accept OEM
Certificering: ISO/DOT/GB
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1000 Kilogram
Prijs: negotiation
Verpakking Details: 10kg, 40kg of 50kg in de gekwalificeerde die gasfles wordt of volgens de eisen wordt ingepakt ingepa
Levertijd: 15-25 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 3,00 ton per maand
Gedetailleerde informatie
Toepassingen 1: gebruikt in de elektroindustrie Toepassing 2: voor stroomonderbrekers met hoog voltage, mechanisme, en ander elektromateriaal
FilFillingsdruk: 150-200 bar Andere Namen: (Oc-6-11) - Sulfurfluoride
MOL File: 2551-62-4.mol Oplosbaarheid in water: 0,003% (25 °C)
RIDADR: De V.N. 1080 2,2 Stabiliteit:: Stabiel. Onontvlambaar. Explodeert op contact met disilane. Reageert met natrium.
Hoog licht:

Elektrisch Gas

,

zuiverheid plus specialiteitgassen


Productomschrijving

 

40 l-Elektronische die Gassen van het Cilinderpak Sf6 als Gasachtig Diëlektrisch Middel voor Hoogspanningskring worden gebruikt

 

 

Beschrijving:

 

SF6 wordt momenteel gebruikt voor elektrotechniek, halfgeleiderverwerking, magnesium vullend proces om gas, geluidsisolatie materiële voorbereiding, lekopsporing, torpedo geluidloze vooruitgang etc. te vullen.

 

Zwavelhexafluoride met zijn uitstekende isolatieeigenschappen en prestaties van de boogafschaffing, zoals: de stroomonderbrekers, hoogspanningstransformatoren, gas sloten combinatiecondensatoren, de lijnen van de hoogspanningstransmissie, worden de transformatoren en andere materiaal wijd gebruikte elektronische rang hexafluoride van de hoge zuiverheidszwavel ideale elektronische etchant is wijd gebruikt op het gebied van micro-elektronicatechnologie. De bevroren industrie als koelmiddel, de koelwaaier kan tussen -45 ℃ ~ 0 ℃ zijn.

 

De elektroindustrie gebruikt zijn hoge diëlektrische sterkte en goede van-boogprestaties voor gebruik als schakelaars met hoog voltage, transformatoren met hoge capaciteit, kabels en materialen met hoog voltage van de gasisolatie.

 

De mijnbouw wordt gebruikt als tegen-adsorbens voor zuurstofvervanging in kolengruis. De hoge zuiverheid SF6 wordt ook wijd etc. gebruikt in metaaluitsmelting (zoals het medische gas van de de smeltende ovenbescherming van de magnesiumlegering), ruimtevaart, (Röntgenstraalmachine, lasermachine), weer (niet-toxische, niet-toxische, non-combustible en niet corrosieve, Traceursanalyse), chemisch product (hogere autobanden, nieuwe brandblusapparaten).

Specificaties:

 

1. Fysische eigenschappen

 

Goederen Zwavelhexafluoride
Moleculaire Formule SF6
CAS No. 2551-62-4
De V.N. Nr. 1080
Gevaarlijke Klasse 2.2
Standaardpakketcontainer 40L/150bar cilinder
Cilinderafmeting Φ219x1500mm
Vullend Gewicht 50kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Typische technische gegevens (COA)

Rangclassificatie GB/T12022-2006 Hoge Zuiverheid
4.5N
(SF6) % ≥99.9 ≥99.995
Lucht % ≤0.04 ≤0.003
(CF4) % ≤0.04 ≤0.003
Water p.p.m. ≤5 ≤1
Zuurheid p.p.m. ≤0.2 ≤0.1
Hydroliseer fluoride (als HF) p.p.m. ≤1 ≤0.2
Minerale olie p.p.m. ≤4 ≤1
Giftigheid Niet -niet-tox. Niet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toepassingen:

 Elektro de Industrieënstroomonderbreker

  lekopsporing en als gasachtige diëlektrisch voor transformatoren, condensatoren
en stroomonderbrekers, transmissielijn met hoog voltage, de GOS, grote wederzijdse kabelrol,    inductor, bliksemremhaak.

 

 Als inert gas

 

 Voor het afgietsel van magnesium.as etchant in de halfgeleider
de industrie

 

 Als het inerte vullen

 Geïsoleerd verglazend vensters.

 

 Diëlektrisch middel

SF6 wordt gebruikt in de elektroindustrie als gasachtig diëlektrisch middel voor stroomonderbrekers met hoog voltage, mechanisme, en ander elektromateriaal, vaak vervangend olie - gevulde stroomonderbrekers (OCBs) die schadelijke PCBs kunnen bevatten.

 

 Medisch gebruik

 

 SF6 wordt gebruikt om een tamponade te verstrekken of de stop van een netvliesgat in de netvliesverrichtingen van de detachementreparatie in de vorm van een gas bubble.SF6 wordt gebruikt als contrastagent voor ultrasone klankweergave. Zwavelhexafluoride de microbellen worden beheerd in oplossing door injectie in een randader.

 

 Traceurssamenstelling

 Zwavelhexafluoride was het traceursgas in de eerste de verspreidings modelkaliberbepaling die van de rijweglucht wordt gebruikt; dit onderzoeksprogramma werd gesponsord door de V.S. Milieuprotection agency en geleid in Sunnyvale, wordt Californië op de Weg101.sulfur hexafluoride van de V.S. ook uit routine gebruikt als traceursgas in de kapinsluiting van de laboratoriumdamp het testen.

 

 

 

Contactgegevens
Vicky Liu

Telefoonnummer : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861