aboutus

Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd

Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken: Newradar
Aantal werknemers: 30~50
Jaarlijkse omzet: 10 Million -50 Million
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Wuhan Newradar Special Gas Beperkt Company werd in het buitenland opgericht met behulp van beroeps van wie meer dan 25 jaar ervarings in de gasindustrie heeft. Zij introduceerden de gasproducten met hoogte - kwaliteit, de geavanceerde technologiediensten en filosofie van kwaliteitsbewaking van Amerika.

 

Het wordt gevestigd in Wuhan en is gespecialiseerd in de productie van elektronisch gas, hoge zuiverheidsgas en soorten specialiteitgas en types van staalcilinders, kleppen en drukregelaars.

Voor hoge zuiverheidsgas, zijn wij leverancier op lange termijn van het gas van het waterstofchloride, heliumgas, kryptongas, neongas, xenongas, ammoniakgas, fluorgas, Octafluorocyclobutane-gas, zwavelhexafluoride gas, trifluoromethane gas, methaan, koolmonoxidegas, zuiver silaangas en silaangasmengsel.

Wij kunnen volledig spectrum van gasproducten van diverse gespecificeerde zuiverheid voorzien: Atmosferische Gassen: Argon, Stikstof, Zuurstof, Zeldzame Gassen: Neon, Krypton, Xenon, Helium, Hydrogen.Gases & Mengsel voor Specialiteittoepassing: Medische Gassen, Halfgeleidergassen, Specialiteitgassen.

 

Met een ervaren en professioneel team, hebben wij onze producten naar vele landen en gebieden over de hele wereld, vooral Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oost-Europa, West-Europa, Zuidoost-Azië en het Midden-Oosten uitgevoerd. Onze producten genieten van grote populariteit onder onze klanten.

 

Heeft Speciaal het Gasco. van Wuhannewradar, Ltd een strategische lay-out van levering door Constante ontwikkeling en inspanningen meer dan 10 jaar gevormd en actief in de nieuwe industrieën onderzocht. Wij versterken onophoudelijk intern beheer, optimaliseren het proces van klantenservice, vernieuwen het patroon van klantenservice en verbeteren de kwaliteit van klantenservice met het de dienstconcept „nadruk op klant behoeften en het verlenen van de snelle dienst“. Wij proberen om snelle ontwikkeling van het bedrijf te bereiken één van de belangrijkste de invoer en de uitvoerbedrijven in de gasindustrie te worden.

China Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

China Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

Geschiedenis

1. Richtte Speciaal het Gasco. van Wuhannewradar, Ltd (vroeger de Handelsco., Ltd van Wuhan Newradar) in 2007, hoofdzakelijk zaken voor de invoer en de uitvoer in elektronisch gas, zeldzame gassen, hoge zuiverheid enz. op

 

2. In 2009, begonnen wij beduidend onze binnenlandse marktzaken, prestaties voor het krijgen van een goede reputatie en het verkrijgen van diepgaande samenwerking op lange termijn met binnenlandse onderzoeksinstelling, beroemde universiteiten, elektrische centrale enz.

 

3. In 2011, krijgt de mainy de energienadruk van het bedrijf bij het ontwikkelen van Excimer de het gasindustrie van het Lasermengsel, en de geavanceerde Technische het onderzoeksteun van de gasdistributie tot nu toe van de aandeelhouder van Taiwan.

 

4. Ons bedrijf heeft 10 jaar ervarings in de invoer en de uitvoer gevaarlijk ladingsgas porduct, en is bezig geweest met de gasindustrie 23 jaar van hoger technisch personeel aan gebouwd.

 

5. In 2013, etc. voerden wij over 100pcs-containersgas uit naar Amercia, Oostenrijk, Rusland, Duitsland, de Oekraïne, Vietnam, Filippijnen, Pakistan, Kazachstan, Taiwan.

 

6. In 2016, is Newradar geëngageerd aan het worden het aangewezen merk van speciale gassen in China.

 

China Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

WAAROM DE V.S. KIES


1. Betrouwbare Kwaliteit.

Ons bedrijf besteedt aandacht zeer aan de kwaliteit van het product. Wij zullen een controle nemen elke verbindingen in de productie in een hoge norm ketenen.

 

2. Rich Experience In Gas-de industrie.
Meer dan 23 jaar ervarings in de gasindustrie. Meer dan 8 jaar ervarings van internationale handel.

 

3. Veiligheidswaarborg. Koop met Vertrouwen.

Het strikte systeem voor kwaliteitscontrole van het gasproduct. Het gebruiken van bedrijf van de professinal het gevaarlijke logistiek om ons product te verschepen.

 

4. De perfecte Naverkoopdienst. Vertrouwelijk gebruik.
Om het even welke problemen over ons product na het ontvangen, te houden gelieve het goederenprobleem van de oorspronkelijke staat die efficiënte verbetering voor ons zijn en dan ons contacteren.

 

Onze Dienst?

 

Meer dan 23 jaar ervarings in de gasindustrie
Meer dan 8 jaar ervarings van internationale handel
Minder dan 24 werkuren om te antwoorden onderzoek
Strikt systeem voor kwaliteitscontrole
Sterke leveringscapaciteit
Snelle levering en de goede dienst
Ga het ISO-9001:2008certificaat over

China Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0China Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Ons Team

Het meeste personeel van ons team is gediplomeerd van de bekende universiteit en de majoor is internationale handelsafdeling of Chemische afdeling.
De buitenlandse handelssector is een zeer innovatief team. Wij geloven dat iedereen een student van innovatie, met een verantwoordelijkheid is om het potentieel voor innovatie in anderen te voeden.

De werkgever schikt vaak voor werknemers om de kennis van gas te leren en hoe te om onze klanten beter te dienen.

Het bedrijf organiseert vaak een aantal pariteiten waarin elk van ons programma's uitvoert. Elke week samen gaan wij naar de gymnastiek voor fysieke en geestelijke ontwikkeling.

Het volgende is ons groepswerk.

 

1. Kwaliteit eerst, Klant eerst!

2. Team Work, het Gelukkige Werk!

3. Eerlijkheid en Integriteit!

4. Professionele Toewijding!

5. Omhels Verandering, Innovatie!

6. Het Optimistische liefdeleven, geeft nooit op!

7. Voel Dankbaar aan Bedrijf en iedereen!

China Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

China Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

China Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

 

China Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

 

 

Contactgegevens