products

Cas 2551-62-4 Elektronische Gassen, Sf6-Zwavelhexafluoride Stroomonderbrekergas

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: newradar / Accept OEM
Certificering: ISO/DOT/GB
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1000 Kilogram
Prijs: negotiation
Verpakking Details: 10kg, 40kg of 50kg in de gekwalificeerde die gasfles wordt of volgens de eisen wordt ingepakt ingepa
Levertijd: 15-25 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 3,00 ton per maand
Gedetailleerde informatie
CAS No.: 2551-62-4 Einecs nr.: 219-854-2
MG:: 146.06 MF:: F6S
FilFillingsdruk: 150-200 bar Andere Namen: (Oc-6-11) - Sulfurfluoride
MOL File: 2551-62-4.mol Toepassing: Stroomonderbreker, transmissielijn met hoog voltage, de GOS, grote wederzijdse kabelrol, inductor
RIDADR: De V.N. 1080 2,2 Stabiliteit:: Stabiel. Onontvlambaar. Explodeert op contact met disilane. Reageert met natrium.
Hoog licht:

Elektrisch Gas

,

zuiverheid plus specialiteitgassen


Productomschrijving

 

Cas 2551-62-4 Elektronische Gassen, Sf6-Zwavelhexafluoride Stroomonderbrekergas

 

 

Beschrijving:

 

Hexafluoride van de hoge zuiverheidszwavel kan de oppervlakte van polymeermaterialen ook behandelen, zodat de structuur van de materiële oppervlakte verandert. De plasmaoppervlaktebehandeling is een zeer efficiënte oppervlaktebehandelingstechnologie van polymeermaterialen, het gebruik van plasmaoppervlaktebehandeling, kan in de polymeeroppervlakte, de introductie van specifieke oppervlakteeigenschappen zijn, en zal niet het originele Geslacht van het polymeermateriaal zelf beïnvloeden. En zwavelhexafluoride het plasma kan een goede behandeling van zachte materialen zijn.

 

In het experiment, gebruikten wij plasma met hoge frekwentie (de Resonantie van het Elektronencyclotron) op de zachte wijziging van de substraat (Polyethyleenterephthalate, HUISDIER) oppervlakte van de studie, namen wij het gebruik van zwavelhexafluoride gas SF6, de wijziging van de filmoppervlakte de waar tendens van kwalitatieve verandering aan het reactiegas, de macht en de reactietijd nauw verwant is. Tijdens het plaatsen van het masker op de oppervlakte van het substraat en controleer de afstand tussen het substraat en het masker kan verkregen tegelijkertijd hydrofiele en hydrophobic oppervlaktekenmerken zijn, die de behandeling van het gesloten gebied tonen, blootstelling aan de atmosfeer, met heel wat zuurstof Atoomreactie om hydrofiele oppervlakteeigenschappen te vormen, kan het de hoekverschil van het watercontact meer dan 100 graden bereiken, zullen wij ook verder de veranderingen van hydrophobic en oppervlakte chemische structuur bestuderen.

Chemische kennis:
Zwavelhexafluoride het gas met zijn goede isolatieeigenschappen en boogprestaties, wordt wijd gebruikt in de elektroindustrie; als koelingsindustrie als koelmiddel, kan de koelwaaier tussen -45 ℃ ~ 0 ℃ zijn; wegens zijn chemische inert, Niet-toxisch, non-combustible en niet corrosief, en ook wijd etc. wordt gebruikt in metaaluitsmelting (zoals het medische gas van de de smeltende ovenbescherming van de magnesiumlegering), ruimtevaart, (Röntgenstraalmachine, lasermachine), weer (traceursanalyse), chemisch product (hogere autobanden, nieuwe brandblusapparaten).

 

Specificaties:

 

1. Fysische eigenschappen

 

Goederen Zwavelhexafluoride
Moleculaire Formule SF6
CAS No. 2551-62-4
De V.N. Nr. 1080
Gevaarlijke Klasse 2.2
Standaardpakketcontainer 40L/150bar cilinder
Cilinderafmeting Φ219x1500mm
Vullend Gewicht 50kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Typische technische gegevens (COA)

Rangclassificatie GB/T12022-2006 Hoge Zuiverheid
4.5N
(SF6) % ≥99.9 ≥99.995
Lucht % ≤0.04 ≤0.003
(CF4) % ≤0.04 ≤0.003
Water p.p.m. ≤5 ≤1
Zuurheid p.p.m. ≤0.2 ≤0.1
Hydroliseer fluoride (als HF) p.p.m. ≤1 ≤0.2
Minerale olie p.p.m. ≤4 ≤1
Giftigheid Niet -niet-tox. Niet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toepassingen:

 Elektro de Industrieënstroomonderbreker

  lekopsporing en als gasachtige diëlektrisch voor transformatoren, condensatoren
en stroomonderbrekers, transmissielijn met hoog voltage, de GOS, grote wederzijdse kabelrol,    inductor, bliksemremhaak.

 

 Als inert gas

 

 Voor het afgietsel van magnesium.as etchant in de halfgeleider
de industrie

 

 Als het inerte vullen

 Geïsoleerd verglazend vensters.

 

 Diëlektrisch middel

SF6 wordt gebruikt in de elektroindustrie als gasachtig diëlektrisch middel voor stroomonderbrekers met hoog voltage, mechanisme, en ander elektromateriaal, vaak vervangend olie - gevulde stroomonderbrekers (OCBs) die schadelijke PCBs kunnen bevatten.

 

 Medisch gebruik

 

 SF6 wordt gebruikt om een tamponade te verstrekken of de stop van een netvliesgat in de netvliesverrichtingen van de detachementreparatie in de vorm van een gas bubble.SF6 wordt gebruikt als contrastagent voor ultrasone klankweergave. Zwavelhexafluoride de microbellen worden beheerd in oplossing door injectie in een randader.

 

 Traceurssamenstelling

 Zwavelhexafluoride was het traceursgas in de eerste de verspreidings modelkaliberbepaling die van de rijweglucht wordt gebruikt; dit onderzoeksprogramma werd gesponsord door de V.S. Milieuprotection agency en geleid in Sunnyvale, wordt Californië op de Weg101.sulfur hexafluoride van de V.S. ook uit routine gebruikt als traceursgas in de kapinsluiting van de laboratoriumdamp het testen.

 

 

 

Contactgegevens
Vicky Liu

Telefoonnummer : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861