products

50 kg 99,999% zuiver SF6 gas wordt ingevuld een 40 litercilinder

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: newradar / Accept OEM
Certificering: ISO/DOT/GB
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1000 Kilogram
Prijs: negotiation
Verpakking Details: 10kg, 40kg of 50kg in de gekwalificeerde die gasfles wordt of volgens de eisen wordt ingepakt ingepa
Levertijd: 15-25 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 3,00 ton per maand
Gedetailleerde informatie
MF:: F6S Andere Namen: Van het de Zwavel (VI) fluoride van Elagas Zwavelachtig fluoride Esaflon
MOL File: 2551-62-4.mol Toepassing: Stroomonderbreker, transmissielijn met hoog voltage, de GOS, grote wederzijdse kabelrol, inductor
RIDADR: De V.N. 1080 2,2 CAS No.: 2551-62-4
Stabiliteit:: Stabiel. Onontvlambaar. Explodeert op contact met disilane. Reageert met natrium. Chemische Eigenschappen: kleurloos geurloos gas
Einecs nr.: 219-854-2 MG:: 146.06
Zuiverheid: 99.999%, 99.995%, 99.99% Verpakking: 10L, 15L, 40L
Hoog licht:

Elektrisch Gas

,

zuiverheid plus specialiteitgassen


Productomschrijving

CAS 2551-62-4 SF6 maakte Samengeperste Gasoxydatie Ets en Wafeltje het Schoonmaken vloeibaar

 

 
 

Beschrijving:

 

Elektronische hexafluoride van de Gassenzwavel (SF6) is een kleurloos in-noxious en onontvlambaar gas bij atmosferische temperatuur. Het is chemische stal met goede isolatie.

 

Zwavelhexafluoride (SF6) is een anorganisch, kleurloos, geurloos, onontvlambaar, uiterst machtig broeikasgas, dat een uitstekende elektroisolatie is. [4] SF6 heeft een achtvlakkige meetkunde, die uit zes fluoratomen in bijlage bestaan aan een centraal zwavelatoom.

 

Tijdens het etsproces van het radiofrequentiemilieu en de isolatie van de gasfase en de fysieke industrie onder met hoge weerstand, wordt fluoride zes voorzien van de vrije basis van fluor en zwavel. De representatieve toepassing is oxydatie ets, ets en wafeltje het schoonmaken. Zes het zwavelfluoride kan ook voor wolfram ets worden gebruikt, is het product vluchtig en gemakkelijk om van het wafeltje worden gescheiden. De hoge zuiverheid van zes zwavelfluoride in het verminderen van het effect van bijproducten en verbetert het etseffect heeft gespeeld een zeer goede controle.

 

Het is een hypervalent molecule. Typisch voor een niet-polair gas, is het slecht oplosbaar maar vrij oplosbaar in water in niet-polaire organische oplosmiddelen. Het wordt over het algemeen vervoerd als vloeibaar samengeperst gas.

 

Deze substantie ondergaat chemische reacties slechts in vrij strenge omstandigheden. Zij zijn bestand tegen ontsteking, hoewel zij bij zeer hoge temperaturen brandbaar kunnen worden. Zij kunnen tegen oxidatie-reductie bestand zijn, behalve in de strengste voorwaarden. Deze materialen kunnen niet-toxisch zijn. Zij kunnen verstikken. Het contact van zeer koud vloeibaar gas met water kan in het krachtige of hevige koken van het product en de uiterst snelle verdamping resulteren toe te schrijven aan de grote temperatuurverschillen in kwestie. Als het water heet is, is er de mogelijkheid dat een vloeistof explosie kan voorkomen „oververhit“. De druk kan op gevaarlijke niveaus bouwen als het vloeibare gas water in een gesloten container contacteert [Behandelende Chemische producten veilig 1980].

 

 

Specificaties:

 

1. Fysische eigenschappen

 

Goederen Zwavelhexafluoride
Moleculaire Formule SF6
CAS No. 2551-62-4
De V.N. Nr. 1080
Gevaarlijke Klasse 2.2
Standaardpakketcontainer 40L/150bar cilinder
Cilinderafmeting Φ219x1500mm
Vullend Gewicht 50kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Typische technische gegevens (COA)

Rangclassificatie GB/T12022-2006 Hoge Zuiverheid
4.5N
(SF6) % ≥99.9 ≥99.995
Lucht % ≤0.04 ≤0.003
(CF4) % ≤0.04 ≤0.003
Water p.p.m. ≤5 ≤1
Zuurheid p.p.m. ≤0.2 ≤0.1
Hydroliseer fluoride (als HF) p.p.m. ≤1 ≤0.2
Minerale olie p.p.m. ≤4 ≤1
Giftigheid Niet -niet-tox. Niet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

50 kg 99,999% zuiver SF6 gas wordt ingevuld een 40 litercilinder 0

50 kg 99,999% zuiver SF6 gas wordt ingevuld een 40 litercilinder 1

 

Toepassingen:

 Elektro de Industrieënstroomonderbreker

  lekopsporing en als gasachtige diëlektrisch voor transformatoren, condensatoren
en stroomonderbrekers, transmissielijn met hoog voltage, de GOS, grote wederzijdse kabelrol,    inductor, bliksemremhaak.

 Als inert gas

 

 Voor het afgietsel van magnesium.as etchant in de halfgeleider
de industrie

 Als het inerte vullen

 Geïsoleerd verglazend vensters.

 Diëlektrisch middel

SF6 wordt gebruikt in de elektroindustrie als gasachtig diëlektrisch middel voor stroomonderbrekers met hoog voltage, mechanisme, en ander elektromateriaal, vaak vervangend olie - gevulde stroomonderbrekers (OCBs) die schadelijke PCBs kunnen bevatten.

 Medisch gebruik

 

 SF6 wordt gebruikt om een tamponade te verstrekken of de stop van een netvliesgat in de netvliesverrichtingen van de detachementreparatie in de vorm van een gas bubble.SF6 wordt gebruikt als contrastagent voor ultrasone klankweergave. Zwavelhexafluoride de microbellen worden beheerd in oplossing door injectie in een randader.

 Traceurssamenstelling

 Zwavelhexafluoride was het traceursgas in de eerste de verspreidings modelkaliberbepaling die van de rijweglucht wordt gebruikt; dit onderzoeksprogramma werd gesponsord door de V.S. Milieuprotection agency en geleid in Sunnyvale, wordt Californië op de Weg101.sulfur hexafluoride van de V.S. ook uit routine gebruikt als traceursgas in de kapinsluiting van de laboratoriumdamp het testen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Vicky Liu

Telefoonnummer : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861