products

Wateroxidizer van de Zuurstofo2 van Hoge Zuiverheidsgassen het Kleurloze en Geurloze Gas

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newradar
Certificering: ISO/DOT/GB
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 50PCS
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Ingepakte in10L-50L-cilinder of ingepakt volgens de eisen.
Levertijd: 30-35 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 30000 PCs per Maand
Gedetailleerde informatie
Productnaam: Zuurstofgas Zuiverheid: 99.9999%
CAS No.: 7782-44-7 Einecs nr.: 231-956-9
Kleur: kleurloos Geur: Geurloos
Rang: Elektronenrang en industrieel Toepassing: Om metaal te snijden en lassen
Hoog licht:

het gas van de zuiverheidscilinder

,

zuivere gasproducten


Productomschrijving

Wateroxidizer van de Zuurstofo2 van Hoge Zuiverheidsgassen het Kleurloze en Geurloze Gas

 

 

Beschrijving:

 

De zuurstof is te chemisch reactief om een vrij element in lucht te blijven zonder onophoudelijk wordt bijgevuld door de fotosynthetische actie van levende organismen. Een andere vorm van zuurstof, ozon, absorbeert sterk ultraviolette UVB straling en de hulp op grote hoogte van de ozonlaag beschermt de biosfeer tegen ultraviolette straling. Maar het ozon is een verontreinigende stof dichtbij de oppervlakte waar het een bijproduct van smog is. Bij satelliet met lage omloopbaan hoogten, is de voldoende atoomzuurstof aanwezig om corrosie van ruimtevaartuig te veroorzaken.

 

Het begrijpen van O2 van de lucht is het essentiële doel van ademhaling, zodat wordt de zuurstofaanvulling gebruikt in geneeskunde. De behandeling niet alleen verhoogt zuurstofniveaus in het bloed van de patiënt, maar heeft het secundaire effect van dalende weerstand tegen bloedstroom in vele types die van zieke longen, het werklading op het hart verlichten. De zuurstoftherapie wordt gebruikt om emfyseem, longontsteking, sommige hartwanorde, sommige wanorde dat verhoogde longslagaderdruk veroorzaken, en om het even welke ziekte te behandelen die de bevoegdheid van het lichaam schaadt om gasachtige zuurstof op te nemen en te gebruiken.

 

De behandelingen zijn flexibel genoeg om in de ziekenhuizen, het huis van de patiënt, of meer en meer door draagbare apparaten worden gebruikt. De zuurstoftenten werden eens algemeen gebruikt in zuurstofaanvulling, maar zijn sindsdien vervangen meestal door het gebruik van zuurstofmaskers of neuscannulas.

 

Hyperbaric geneeskunde gebruikt speciale zuurstofkamers om de gedeeltelijke druk van O2 rond de patiënt en, wanneer nodig, het medische personeel te verhogen. De koolmonoxidevergiftiging, het gasgangreen, en de caissonziekte worden soms gericht met deze therapie. De verhoogde O2-concentratie in de longen helpt om koolmonoxide van de hemegroep hemoglobine te verplaatsen. Het zuurstofgas is giftig aan de anaërobe bacteriën die gasgangreen veroorzaken, zodat verhogend zijn gedeeltelijke druk doodt de hulp hen. De caissonziekte komt in duikers voor die te snel na een duikvlucht decompresseren, resulterend in bellen van inert gas, meestal stikstof en helium, zich vormt in het bloed. Het verhogen van de druk van O2 helpt zo spoedig mogelijk om de bellen terug in het bloed opnieuw op te lossen zodat deze bovenmatige gassen natuurlijk door de longen kunnen worden uitgeademd.

 

De zuurstof wordt ook gebruikt medisch voor patiënten die mechanische die ventilatie vereisen, vaak bij concentraties boven 21% in omringende lucht wordt gevonden.

 

Specificaties:

 

1. Fysische eigenschappen

 

Goederen Het gas van de hoge zuiverheidszuurstof
Moleculaire Formule O2
De V.N. Nr. UN1072
CAS No.

7782-44-7

Gevaarlijke klasse voor transort 2.2

 

2. Typische technische gegevens (COA)

 

Naam Zuiverheid
O2 99.9999%
N2 <> 0.55ppm
AR <> 0.3ppm
THC <> 0.7ppm
Co2 <> 0.2ppm
Co <> 0.1ppm
H2O <> 0.5ppm
H2 <> 0.1ppm
Kr <> 0.1ppm
Xe <> 0.1ppm

 

3. Pakket

 

Cilindergrootte

Cilinderinhoud

(m3)

Overdruk

(bar)

Afzetverbinding

 

8ltr 1 100bar Volgens het kleptype
40ltr 5.5 135bar Volgens het kleptype
44ltr 6 150bar CGA580
47ltr 7 165bar CGA580
Andere grootte en andere normen zijn ook beschikbaar

 

 

Toepassingen:

 

Het levenssteun en recreatief gebruik Een toepassing van O2 als lagedruk ademhalingsgas is in moderne ruimtepakken, die het lichaam van hun bewoner met onder druk gezette lucht omringen. Deze apparaten gebruiken bijna zuivere zuurstof bij ongeveer één derde normale druk, resulterend in een normaal gedeeltelijk bloed
druk van O2.
Industrieel De uitsmelting van ijzererts in staal verbruikt 55% van commercieel geproduceerde zuurstof. In dit proces, wordt O2 ingespoten door een hoge druklans in gesmolten ijzer, dat zwavelonzuiverheden en bovenmatige koolstof als respectief oxyden, SO2 en Co2 verwijdert.
Chemisch De ethyleen wordt gereageerd met O2 om tot ethyleenoxide te leiden, dat, op zijn beurt, in ethyleenglycol wordt omgezet; het primaire die voedermateriaal wordt gebruikt om een gastheer van producten, met inbegrip van antivriesmiddel en polyesterpolymers te vervaardigen.
Andere De zuurstof wordt gebruikt in medische toepassingen, om metaal te snijden en lassend, als
oxidizer in raketbrandstof, en in waterbehandeling.

 

Wateroxidizer van de Zuurstofo2 van Hoge Zuiverheidsgassen het Kleurloze en Geurloze Gas 0

Contactgegevens
Vicky Liu

Telefoonnummer : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861