products

Van het de Zuurstofgas van de oxidatiemiddel Hoge Zuiverheid de Hoge druk van O2 Cas 7782-44-7

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newradar
Certificering: ISO/DOT/GB
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 50PCS
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Ingepakte in10L-50L-cilinder of ingepakt volgens de eisen.
Levertijd: 30-35 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 30000 PCs per Maand
Gedetailleerde informatie
CAS No.: 7782-44-7 Productnaam: Zuurstofgas
Einecs nr.: 231-956-9 MF: O2
Zuiverheid: 99.9999% Fase: gas
Smeltpunt: −218.79 °C Kookpunt: −182.962 °C
Rang: Elektronenrang en industrieel Toepassing: Medisch, om metaal te snijden en lassen
Hoog licht:

zuiverheid plus specialiteitgassen

,

het gas van de zuiverheidscilinder


Productomschrijving

Van het de Zuurstofgas van het hoge Zuiverheidsoxidatiemiddel de Hoge druk van O2 Cas 7782-44-7

 

 

Beschrijving:

 

Bij standaardtemperatuur en druk, is de zuurstof een kleurloos, geurloos, en smaakloos gas met moleculair formuleo2. De zuurstof is het derde-meeste overvloedige element in het heelal, na waterstof en helium. De zuurstof, die verbranding mogelijk maakt en het leven steunt, vormt ook over een vijfde van de atmosfeer. Het is een lichtblauwe, transparante vloeistof die lichtjes zwaarder is dan water die bij temperaturen onder 300 °F. meten. Elk materiaal dat in de lucht brandbaar is brandt krachtiger wanneer blootgesteld aan dit gas. Sommige combustibles, zoals vet en olie, branden met bijna explosieve kracht indien aangestoken in dit gas. Nochtans, is de zuivere zuurstof zelf niet brandbaar.

 

De zuurstof is een chemisch element met symbool O en atoomnummer 8. Het is een lid van de chalcogen groep op de periodieke lijst en is hoogst reactieve nonmetal en een oxyderende agent die gemakkelijk oxyden met de meeste elementen evenals andere samenstellingen vormt. Door massa, is de zuurstof het derde-meeste overvloedige element in het heelal, na waterstof en helium. Bij standaardtemperatuur en druk, binden twee atomen van het element aan vormdioxygen, een kleurloos en geurloos met twee atomen gas met formuleo2. Dit is een belangrijk stuk van de atmosfeer en het met twee atomen zuurstofgas vormt 20,8% van de atmosfeer van de Aarde. Bovendien, als oxyden maakt het element omhoog ook bijna de helft van de korst van de Aarde.

 

De zuurstof is noodzakelijk om het meeste aards leven te ondersteunen. De zuurstof wordt gebruikt in cellulaire ademhaling en vele belangrijke klassen van organische molecules in levende organismen bevatten zuurstof, zoals proteïnen, nucleic zuren, koolhydraten, en vetten, zoals de belangrijkste constituerende anorganische samenstellingen van dierlijk shells, tanden, en been.

 

Het grootste deel van de massa van levende organismen is zuurstof als component van water, de belangrijkste constituent van lifeforms. Omgekeerd, wordt de zuurstof onophoudelijk bijgevuld door fotosynthese, die de energie van zonlicht gebruikt om zuurstof van water en kooldioxide te produceren. De zuurstof is te chemisch reactief om een vrij element in lucht te blijven zonder onophoudelijk wordt bijgevuld door de fotosynthetische actie van levende organismen. Een andere vorm (allotroop) van zuurstof, ozon, absorbeert sterk ultraviolette UVB straling en de hulp op grote hoogte van de ozonlaag beschermt de biosfeer tegen ultraviolette straling. Maar het ozon is een verontreinigende stof dichtbij de oppervlakte waar het een bijproduct van smog is. Bij satelliet met lage omloopbaan hoogten, is de voldoende atoomzuurstof aanwezig om corrosie van ruimtevaartuig te veroorzaken.

 

Algemeen gebruikt van zuurstof omvat het woon verwarmen, interne verbrandingsmotoren, productie van staal, plastieken en textiel, het solderen, het lassen en het snijden van staal en andere metalen, raketdrijfgas, zuurstoftherapie, en het levenssteunregelingen in vliegtuigen, onderzeeërs, ruimtevlucht en het duiken.

 

 

Specificaties:

 

1. Fysische eigenschappen

 

Goederen Het gas van de hoge zuiverheidszuurstof
Moleculaire Formule O2
De V.N. Nr. UN1072
CAS No.

7782-44-7

Gevaarlijke klasse voor transort 2.2

 

2. Typische technische gegevens (COA)

 

Naam Zuiverheid
O2 99.9999%
N2 <> 0.55ppm
AR <> 0.3ppm
THC <> 0.7ppm
Co2 <> 0.2ppm
Co <> 0.1ppm
H2O <> 0.5ppm
H2 <> 0.1ppm
Kr <> 0.1ppm
Xe <> 0.1ppm

 

3. Pakket

 

Cilindergrootte

Cilinderinhoud

(m3)

Overdruk

(bar)

Afzetverbinding

 

8ltr 1 100bar Volgens het kleptype
40ltr 5.5 135bar Volgens het kleptype
44ltr 6 150bar CGA580
47ltr 7 165bar CGA580
Andere grootte en andere normen zijn ook beschikbaar

 

 

Toepassingen:

 

Het levenssteun en recreatief gebruik Een toepassing van O2 als lagedruk ademhalingsgas is in moderne ruimtepakken, die het lichaam van hun bewoner met onder druk gezette lucht omringen. Deze apparaten gebruiken bijna zuivere zuurstof bij ongeveer één derde normale druk, resulterend in een normaal gedeeltelijk bloed
druk van O2.
Industrieel De uitsmelting van ijzererts in staal verbruikt 55% van commercieel geproduceerde zuurstof. In dit proces, wordt O2 ingespoten door een hoge druklans in gesmolten ijzer, dat zwavelonzuiverheden en bovenmatige koolstof als respectief oxyden, SO2 en Co2 verwijdert.
Chemisch De ethyleen wordt gereageerd met O2 om tot ethyleenoxide te leiden, dat, op zijn beurt, in ethyleenglycol wordt omgezet; het primaire die voedermateriaal wordt gebruikt om een gastheer van producten, met inbegrip van antivriesmiddel en polyesterpolymers te vervaardigen.
Andere De zuurstof wordt gebruikt in medische toepassingen, om metaal te snijden en lassend, als
oxidizer in raketbrandstof, en in waterbehandeling.

 

Van het de Zuurstofgas van de oxidatiemiddel Hoge Zuiverheid de Hoge druk van O2 Cas 7782-44-7 0

Contactgegevens
Vicky Liu

Telefoonnummer : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861