products

50L van het het Lassengas van het cilinderargon Hoge niet Reactieve Zuiverheid de ultra

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newradar
Certificering: ISO/DOT/GB
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 50PCS
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Ingepakte in10L-50L-cilinder of ingepakt volgens de eisen.
Levertijd: 30-35 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 30000 PCs per Maand
Gedetailleerde informatie
Productnaam: Argongas Zuiverheid: 99.9999%
Atoomaantal: 18 CAS No.: 7440-37-1
Einecs nr.: 231-147-0 Elementencategorie: Edel gas
Denisty: 1.40kg/m ³ Smeltpunt: -189.2℃
Kookpunt: -185.7℃ Drievoudig punt: 83.8058 K
Hoog licht:

zuiverheid plus specialiteitgassen

,

het gas van de zuiverheidscilinder


Productomschrijving

50L van het het Lassengas van het cilinderargon Hoge niet Reactieve Zuiverheid de ultra

 

 

Beschrijving:

 

Het argon is een chemisch element met symbool AR en atoomnummer 18. Het is in groep 18 theperiodic lijst en is een edel gas. Het argon heeft verscheidene wenselijke eigenschappen:
Het argon is chemisch inert gas.
Het argon is het goedkoopste alternatief wanneer de stikstof niet voldoende inert is.
Het argon heeft laag warmtegeleidingsvermogen.
Het argon heeft elektronische eigenschappen wenselijk voor sommige toepassingen.


Andere edele gassen zouden voor het grootste deel van deze toepassingen even geschikt zijn, maar het argon is veruit het goedkoopst. Het argon is goedkoop aangezien het natuurlijk in lucht voorkomt en als bijproduct van cryogene luchtscheiding in de productie van vloeibare zuurstof en vloeibare stikstof gemakkelijk verkregen: de primaire constituenten van lucht worden gebruikt op grote industriële schaal. De andere edele gassen (behalve helium) worden veroorzaakt deze manier ook, maar het argon is veruit het overvloedigst. Het grootste deel van argontoepassingen doet zich eenvoudig voor omdat het inert en vrij goedkoop is.


Het argon heeft voor de voorkeur sputtert deklaag van specimens voor aftastenelektronenmicroscopie. Het argongas wordt ook algemeen gebruikt voor sputtert deposito van dunne films zoals in micro-elektronica en voor wafeltje het schoonmaken in microfabrication. De blauwe argonlasers worden gebruikt in chirurgie om slagaders te lassen, tumors te vernietigen, en oogtekorten te verbeteren. Het argon is ook gebruikt experimenteel die stikstof in de ademhaling of decompressie mengeling te vervangen als Argox wordt bekend, om de verwijdering van opgeloste stikstof van het bloed te verzenden.

 

Het argon wordt gebruikt in sommige industriële processen op hoge temperatuur waar doorgaans de niet reactieve substanties reactief worden. Bijvoorbeeld, wordt een argonatmosfeer gebruikt in grafiet elektrische ovens om het grafiet te verhinderen te branden.

 

Voor sommige van deze processen, zouden de aanwezigheid van stikstof of de zuurstofgassen tekorten binnen het materiaal kunnen veroorzaken. Het argon wordt gebruikt in sommige types van booglassen zoals het booglassen van het gasmetaal en het booglassen van het gaswolfram, evenals in de verwerking van titanium en andere reactieve elementen. Een argonatmosfeer wordt ook gebruikt voor het kweken van kristallen van silicium en germanium.

 

Specificaties:

 

1. Fysische eigenschappen

 

Goederen Het gas van het hoge zuiverheidsargon
Moleculaire Formule AR
De V.N. Nr. UN1006
CAS No. 7440-37-1
Gevaarlijke klasse voor transort 2.2

 

2. Typische technische gegevens (COA)

 

Naam Zuiverheid Zuiverheid
AR <> 99.9995% 99.9999%
N2 <> 4ppm 0.5ppm
O2 <> 1ppm 0.2ppm
THC <> 0.2ppm 0.1ppm
CO+CO2 <> 0.2ppm 0.2ppm
H2O <> 1ppm 0.5ppm
H2 <> 1ppm 0.5ppm

 

3. Pakket

 

Cilindergrootte

Cilinderinhoud

(m3)

Overdruk

(bar)

Afzetverbinding

 

8ltr 1 100bar Volgens het kleptype
40ltr 5.5 135bar Volgens het kleptype
44ltr 6 150bar CGA580
47ltr 7 165bar CGA580
Andere grootte en andere normen zijn ook beschikbaar

 

 

Toepassingen:

 

Industriële processen Een argonatmosfeer wordt gebruikt in grafiet elektrische ovens om het grafiet te verhinderen te branden. Het argon wordt gebruikt in diverse types van booglassen zoals het booglassen van het gasmetaal en het booglassen van het gaswolfram, evenals in de verwerking van titanium en andere reactieve elementen. Een argonatmosfeer wordt ook gebruikt voor het kweken van kristallen van silicium en germanium.
Wetenschappelijk onderzoek Het vloeibare argon wordt gebruikt als doel voor neutrinoexperimenten en directe donkere kwestieonderzoeken
Bewaarmiddel Het argon wordt gebruikt om zuurstof en moisture-containing lucht in verpakkingsmateriaal te verplaatsen om de houdbaarheden van de inhoud uit te breiden
Laboratoriummateriaal Het argon kan als draaggas in gaschromatografie en in de electrospray spectrometrie van de ionisatiemassa worden gebruikt; het is het gas van keus voor het plasma in ICP de spectroscopie wordt gebruikt die.
Medisch gebruik In chirurgie wordt het gebruikt in een procedure genoemd „argon verbeterde coagulatie“ die een vorm van de straalelectrosurgery van het argonplasma is.
Verlichting De gloeiende lichten worden gevuld met argon, om de gloeidraden bij op hoge temperatuur van oxydatie te bewaren. Het wordt gebruikt voor de specifieke manier het ioniseert en licht, zoals in plasmabollen en calorimetrie in experimentele deeltjesfysica uitzendt. Gas-discharge lampen met zuiver argon worden gevuld verstrekken lilac/violet die licht, met argon en wat kwik blauw licht dat wordt gevuld. Het argon wordt ook gebruikt voor de verwezenlijking van blauw en groen laserlicht.

 

50L van het het Lassengas van het cilinderargon Hoge niet Reactieve Zuiverheid de ultra 0

Contactgegevens
Vicky Liu

Telefoonnummer : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861