products

Het industriële Gas van het Hoge Zuiverheidsargon voor Lassen, Kleurloos Brandbaar Gas

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newradar
Certificering: ISO/DOT/GB
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 50PCS
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Ingepakte in10L-50L-cilinder of ingepakt volgens de eisen.
Levertijd: 30-35 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 30000 PCs per Maand
Gedetailleerde informatie
Productnaam: Argongas Einecs nr.: 231-147-0
Zuiverheid: 99.9999% MF: AR
KLEP: Accoeding aan de eis van de klant CAS No.: 7440-37-1
Denisty: 1.40kg/m ³ Kleur: kleurloos
Geur: Geurloos Toepassing: Booglassen, verlichting, medisch gebruik
Hoog licht:

het gas van de zuiverheidscilinder

,

zuivere gasproducten


Productomschrijving

Het industriële Gas van het Hoge Zuiverheidsargon voor Lassen, Kleurloos Brandbaar Gas

 

 

Beschrijving:

 

Het argon is een chemisch element met symbool AR en atoomnummer 18. Het is in groep 18 theperiodic lijst en is een edel gas. Het argon is het derde overvloedigste edele gas in de korst van de Aarde.

 

Het argon wordt geproduceerd industrieel door de gefractioneerde distillatie van vloeibare lucht. Het argon wordt meestal gebruikt als inert beveiligingsgas in lassen en andere industriële processen op hoge temperatuur waar doorgaans unreactive substanties reactief worden; bijvoorbeeld, wordt een argonatmosfeer gebruikt in grafiet elektrische ovens om het grafiet te verhinderen te branden. Het argon is ook gebruikte inincandescent, T.L.-verlichting, en andere buizen van de gaslossing. Het argon maakt een distinctiveblue-groene gaslaser. Het argon wordt ook gebruikt in fluorescente gloedaanzetten.

 

Het argon vormt 0,934% door volume en 1,288% door massa van de atmosfeer van de Aarde, en de lucht is de primaire industriële bron van gezuiverde argonproducten. Het argon wordt geïsoleerd van lucht door opdeling, het meest meestal door cryogene gefractioneerde distillatie, een proces dat ook gezuiverd stikstof, zuurstof, neon, krypton en xenon produceert. De korst van de Aarde en het zeewater bevatten 1,2 p.p.m. en 0,45 p.p.m. argon, respectievelijk.

 

 

Specificaties:

 

1. Fysische eigenschappen

 

Goederen Het gas van het hoge zuiverheidsargon
Moleculaire Formule AR
De V.N. Nr. UN1006
CAS No. 7440-37-1
Gevaarlijke klasse voor transort 2.2

 

2. Typische technische gegevens (COA)

 

Naam Zuiverheid Zuiverheid
AR <> 99.9995% 99.9999%
N2 <> 4ppm 0.5ppm
O2 <> 1ppm 0.2ppm
THC <> 0.2ppm 0.1ppm
CO+CO2 <> 0.2ppm 0.2ppm
H2O <> 1ppm 0.5ppm
H2 <> 1ppm 0.5ppm

 

3. Pakket

 

Cilindergrootte

Cilinderinhoud

(m3)

Overdruk

(bar)

Afzetverbinding

 

8ltr 1 100bar Volgens het kleptype
40ltr 5.5 135bar Volgens het kleptype
44ltr 6 150bar CGA580
47ltr 7 165bar CGA580
Andere grootte en andere normen zijn ook beschikbaar

 

 

Toepassingen:

 

Industriële processen Een argonatmosfeer wordt gebruikt in grafiet elektrische ovens om het grafiet te verhinderen te branden. Het argon wordt gebruikt in diverse types van booglassen zoals het booglassen van het gasmetaal en het booglassen van het gaswolfram, evenals in de verwerking van titanium en andere reactieve elementen. Een argonatmosfeer wordt ook gebruikt voor het kweken van kristallen van silicium en germanium.
Wetenschappelijk onderzoek Het vloeibare argon wordt gebruikt als doel voor neutrinoexperimenten en directe donkere kwestieonderzoeken
Bewaarmiddel Het argon wordt gebruikt om zuurstof en moisture-containing lucht in verpakkingsmateriaal te verplaatsen om de houdbaarheden van de inhoud uit te breiden
Laboratoriummateriaal Het argon kan als draaggas in gaschromatografie en in de electrospray spectrometrie van de ionisatiemassa worden gebruikt; het is het gas van keus voor het plasma in ICP de spectroscopie wordt gebruikt die.
Medisch gebruik In chirurgie wordt het gebruikt in een procedure genoemd „argon verbeterde coagulatie“ die een vorm van de straalelectrosurgery van het argonplasma is.
Verlichting De gloeiende lichten worden gevuld met argon, om de gloeidraden bij op hoge temperatuur van oxydatie te bewaren. Het wordt gebruikt voor de specifieke manier het ioniseert en licht, zoals in plasmabollen en calorimetrie in experimentele deeltjesfysica uitzendt. Gas-discharge lampen met zuiver argon worden gevuld verstrekken lilac/violet die licht, met argon en wat kwik blauw licht dat wordt gevuld. Het argon wordt ook gebruikt voor de verwezenlijking van blauw en groen laserlicht.

 

Het industriële Gas van het Hoge Zuiverheidsargon voor Lassen, Kleurloos Brandbaar Gas 0

Contactgegevens
Vicky Liu

Telefoonnummer : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861