products

Kleurloos de Waterstofgas 0.8L van Hoge Zuiverheidsgassen H2 - 80L-Cilinders voor Koelmiddel

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newradar
Certificering: ISO/DOT/GB
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 50PCS
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Ingepakte in10L-50L-cilinder of ingepakt volgens de eisen.
Levertijd: 30-35 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 PCs per maand
Gedetailleerde informatie
Productnaam: Waterstofgas Zuiverheid: 99.9999%
CAS No.: 1333-74-0 Hitte van fusie: 0,117 kJ/mol
Hitte van verdamping: 0,904 kJ/mol Maalhittecapaciteit: 28.836 j (mol·K)
Kritisch punt: 32.938 K Kleur: kleurloos
Geur: Geurloos Molecuulgewicht: 2.0157
Hoog licht:

zuiverheid plus specialiteitgassen

,

het gas van de zuiverheidscilinder


Productomschrijving

Kleurloos de Waterstofgas 0.8L van Hoge Zuiverheidsgassen H2 - 80L-Cilinders voor Koelmiddel

 

 

Beschrijving:

 

Bij standaardtemperatuur en druk, is de waterstof een kleurloos, geurloos, smaakloos, niet-toxisch, niet-metalen gas. De waterstof is een kleurloos en geurloos gas. De moleculaire vorm is H2.

 

De belangrijkste consumenten van H2 in de petrochemische installatie omvatten hydrodealkylation, hydrodesulfurization, en hydrocracking. H2 heeft verscheidene ander belangrijk gebruik. H2 wordt gebruikt als hydrogenerende agent, in het bijzonder in het verhogen van het niveau van verzadiging van onverzadigde vetten en oliën, en in de productie van methanol. Het is zo ook de bron van waterstof in de vervaardiging van zoutzuur. H2 wordt ook gebruikt als verminderende agent van metaalertsen.

 

Behalve zijn gebruik als reactant, heeft H2 brede toepassingen in fysica en techniek. Het wordt gebruikt als beveiligingsgas in lassenmethodes zoals atoomwaterstoflassen. Het werd eens wijd gebruikt als opheffend gas in ballons en luchtschepen.

In recentere toepassingen, is de waterstof gebruikte zuiver of gemengd met stikstof (soms genoemd vormt gas) als traceursgas voor minieme lekopsporing. De toepassingen kunnen in de automobiel, chemische, machtsgeneratie, de ruimte, en de telecommunicatieindustrieën worden gevonden. De waterstof is een gemachtigd additief voor levensmiddelen dat het lek van het voedselpakket het testen onder andere anti-oxidizing eigenschappen toestaat.


Wegens zijn eenvoudige atoomstructuur, die slechts uit een proton en een elektron bestaan, heeft het waterstofatoom, samen met het spectrum van licht uit het wordt of door het wordt geabsorbeerd veroorzaakt die, aan de ontwikkeling van de theorie van atoomstructuur van centraal belang geweest. Volgens quantumtheorie, is dit gedrag van het uit elkaar plaatsen van de rotatie-energieniveaus het gevolg, die in het bijzonder in H2 wegens zijn lage massa uit elkaar wordengeplaatst. Deze wijd uit elkaar geplaatste niveaus verbieden gelijke verdeling van thermische energie in rotatiemotie in waterstof bij lage temperaturen. De met twee atomen die gassen uit zwaardere atomen worden samengesteld hebben dergelijke wijd uit elkaar geplaatste niveaus niet en stellen niet hetzelfde effect tentoon.

 

De energiedichtheid per eenheidsvolume van zowel vloeibare waterstof als samengeperst waterstofgas bij om het even welke uitvoerbare druk is beduidend minder dan dat van traditionele brandstofbronnen, hoewel de energiedichtheid per de massa van de eenheidsbrandstof hoger is. Niettemin, is de elementaire waterstof op brede schaal besproken in de context van energie, als mogelijke toekomstige drager van energie op schaal op economisch niveau. Bijvoorbeeld, Co2-vangt de sekwestratie door koolstof wordt gevolgd en de opslag zou op het punt van H2-productie van fossiele brandstoffen kunnen worden geleid die.

 

De waterstof in vervoer wordt gebruikt zou, met sommige NOx emissies, maar zonder koolstofemissies die vrij proper branden. Nochtans, zouden de infrastructuurkosten verbonden aan volledige omzetting in een waterstofeconomie wezenlijk zijn. De brandstofcellen kunnen waterstof en zuurstof rechtstreeks in elektriciteit omzetten efficiënter dan interne verbrandingsmotoren. De grote hoeveelheden van H2 zijn nodig in de aardolie en de chemische industrieën. De grootste toepassing van H2 is voor het theprocessing van fossiele brandstoffen, en in de productie van ammoniak.

 

Specificaties:

 

1. Fysische eigenschappen

 

Goederen Het gas van de hoge zuiverheidswaterstof
Moleculaire Formule H2
De V.N. Nr. UN1049
CAS No. 1333-74-0
Gevaarlijke klasse voor transort 2.2

 

2. Typische technische gegevens (COA)

 

Inhoud Zuiver Waterstofgas Het Gas van de hoge Zuiverheidswaterstof Het Gas van de hoge Zuiverheidswaterstof
Waterstof (%) ≥99.99 ≥99.999 ≥99.9999
Onzuiverheid (ppmv) Grens    
Co/10-6 ≤5 ≤1 ≤0.2
Co2/10-6 ≤5 ≤1 ≤0.2
N2/10-6 ≤60 ≤5 ≤2
H2o/10-6 ≤30 ≤3 ≤5
O2/10-6 ≤5 ≤1 ≤0.5
Ch4/10-6 ≤10 ≤1 ≤0.1

 

3. Pakket

 

Cilindergrootte

Cilinderinhoud

(m3)

Overdruk

(bar)

Afzetverbinding

 

8ltr 1 100bar Volgens het kleptype
40ltr 5.5 135bar Volgens het kleptype
44ltr 6 150bar CGA580
47ltr 7 165bar CGA580
Andere grootte is ook beschikbaar

 

 

Toepassingen:

 

Consumptie in processen

De belangrijkste consumenten van H2 in de petrochemische installatie omvatten

hydrodealkylation, hydrodesulfurization, en hydrocracking.

Ahydrogenatingsagent Verhogend het niveau van verzadiging van onverzadigde vetten en oliën, en in de productie van methanol. Het is zo ook de bron van waterstof in de vervaardiging van zoutzuur
Verminderende agent van metaalertsen H2 heeft brede toepassingen in fysica en techniek. Het wordt gebruikt als beveiligingsgas in lassenmethodes zoals atoomwaterstoflassen
Koelmiddel De waterstof wordt algemeen gebruikt in krachtcentrales als koelmiddel in generators toe te schrijven aan een aantal gunstige eigenschappen die een direct resultaat van zijn lichte met twee atomen molecules zijn.
Energiedrager In sommige gevallen waterstoffuncties als energiedrager, zoals een batterij. De waterstof kan uit fossiele bronnen worden verkregen

 

Kleurloos de Waterstofgas 0.8L van Hoge Zuiverheidsgassen H2 - 80L-Cilinders voor Koelmiddel 0

Contactgegevens
Vicky Liu

Telefoonnummer : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861