products

Het niet Giftige Gas van de Hoge Zuiverheidswaterstof H2/Kleurloos Geurloos Gas

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newradar
Certificering: ISO/DOT/GB
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 50PCS
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Ingepakte in10L-50L-cilinder of ingepakt volgens de eisen.
Levertijd: 30-35 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 PCs per maand
Gedetailleerde informatie
Geur: Geurloos Productnaam: Waterstofgas
Molecuulgewicht: 2.0157 Zuiverheid: 99.9999%
MF: H2 CAS No.: 1333-74-0
Einecs nr.: 215-605-7 Toepassing: Ahydrogenatingsagent
Dichtheid: 0.0899kg/m ³ Kleur: kleurloos
Hoog licht:

het gas van de zuiverheidscilinder

,

zuivere gasproducten


Productomschrijving

Het niet Giftige Gas van de Hoge Zuiverheidswaterstof H2/Kleurloos Geurloos Gas

 

 

 

Beschrijving:

 

De universele totstandkoming van atoomwaterstof kwam eerst tijdens het nieuwe combinatietijdvak voor. Bij standaardtemperatuur en druk, is de waterstof een kleurloos, geurloos, smaakloos, niet-toxisch, niet-metalen, hoogst brandbaar met twee atomen gas met de moleculaire formule H2.

 

Aangezien de waterstof gemakkelijk covalente samenstellingen met de meeste niet-metalen elementen vormt, bestaat het grootste deel van de waterstof ter wereld in moleculaire vormen zoals water of organische verbindingen. De waterstof speelt een bijzonder belangrijke rol in zuur-basisreacties omdat de meeste zuur-basisreacties de uitwisseling van protonen tussen oplosbare molecules impliceren. In Ionische samenstellingen, kan de waterstof de vorm van een negatieve die last aannemen wanneer het als hydride wordt gekend, of als positief chargedspecies door het symbool H+ wordt aangeduid. Het waterstofkation wordt geschreven alsof samengesteld uit een naakt proton, maar in werkelijkheid, waterstofkationen in Ionische samenstellingen is altijd complexer. Als het enige neutrale atoom waarvoor de Schrödinger-vergelijking kan analytisch worden opgelost, heeft de studie van de energetica en het plakken van het waterstofatoom een belangrijke rol in de ontwikkeling van quantumwerktuigkundigen gespeeld.

 

De waterstof vormt een enorme serie van samenstellingen met koolstof genoemd de koolwaterstoffen, en een nog enormere serie met heteroatoms die, wegens hun algemene vereniging met levende wezens, organische verbindingen worden genoemd. De studie van hun eigenschappen is genoemd geworden organische chemie en hun studie in de context van levende organismen is genoemd geworden biochemie. Door sommige definities, de „organische“ samenstellingen worden slechts vereist om koolstof te bevatten. Nochtans, bevatten de meesten van hen ook waterstof, en omdat het de koolstof-waterstof band die deze klasse van samenstellingen het grootste deel van zijn bijzondere chemische kenmerken geeft is, worden de koolstof-waterstof banden vereist in sommige definities van het woord „organisch“ in chemie. Miljoenen koolwaterstoffen zijn gekend, en zij worden gewoonlijk gevormd door ingewikkelde synthetische wegen die zelden elementaire waterstof impliceren.

 

De industriële productie is hoofdzakelijk van stoom die aardgas opnieuw vormen, en minder vaak van energie-meer intensieve methodes zoals theelectrolysis van water. De meeste waterstof wordt gebruikt dichtbij de plaats van zijn productieplaats, het twee grootste gebruik die het fossiele fuelprocessing en ammoniakproductie, meestal voor de meststoffenmarkt zijn. De waterstof is een zorg in metallurgie aangezien het embrittle vele metalen kan, complicerend het ontwerp van pijpleidingen en opslagtanks.

 

Specificaties:

 

1. Fysische eigenschappen

 

Goederen Het gas van de hoge zuiverheidswaterstof
Moleculaire Formule H2
De V.N. Nr. UN1049
CAS No. 1333-74-0
Gevaarlijke klasse voor transort 2.2

 

2. Typische technische gegevens (COA)

 

Inhoud Zuiver Waterstofgas Het Gas van de hoge Zuiverheidswaterstof Het Gas van de hoge Zuiverheidswaterstof
Waterstof (%) ≥99.99 ≥99.999 ≥99.9999
Onzuiverheid (ppmv) Grens    
Co/10-6 ≤5 ≤1 ≤0.2
Co2/10-6 ≤5 ≤1 ≤0.2
N2/10-6 ≤60 ≤5 ≤2
H2o/10-6 ≤30 ≤3 ≤5
O2/10-6 ≤5 ≤1 ≤0.5
Ch4/10-6 ≤10 ≤1 ≤0.1

 

3. Pakket

 

Cilindergrootte

Cilinderinhoud

(m3)

Overdruk

(bar)

Afzetverbinding

 

8ltr 1 100bar Volgens het kleptype
40ltr 5.5 135bar Volgens het kleptype
44ltr 6 150bar CGA580
47ltr 7 165bar CGA580
Andere grootte is ook beschikbaar

 

 

Toepassingen:

 

Consumptie in processen

De belangrijkste consumenten van H2 in de petrochemische installatie omvatten

hydrodealkylation, hydrodesulfurization, en hydrocracking.

Ahydrogenatingsagent Verhogend het niveau van verzadiging van onverzadigde vetten en oliën, en in de productie van methanol. Het is zo ook de bron van waterstof in de vervaardiging van zoutzuur
Verminderende agent van metaalertsen H2 heeft brede toepassingen in fysica en techniek. Het wordt gebruikt als beveiligingsgas in lassenmethodes zoals atoomwaterstoflassen
Koelmiddel De waterstof wordt algemeen gebruikt in krachtcentrales als koelmiddel in generators toe te schrijven aan een aantal gunstige eigenschappen die een direct resultaat van zijn lichte met twee atomen molecules zijn.
Energiedrager In sommige gevallen waterstoffuncties als energiedrager, zoals een batterij. De waterstof kan uit fossiele bronnen worden verkregen

 

Het niet Giftige Gas van de Hoge Zuiverheidswaterstof H2/Kleurloos Geurloos Gas 0

Contactgegevens
Vicky Liu

Telefoonnummer : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861