products

Brandbare van het de Waterstofgas H2 van Hoge Zuiverheidsgassen de Halfgeleiderindustrie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newradar
Certificering: ISO/DOT/GB
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 50PCS
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Ingepakte in10L-50L-cilinder of ingepakt volgens de eisen.
Levertijd: 30-35 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 PCs per maand
Gedetailleerde informatie
Productnaam: Waterstofgas Zuiverheid: 99.9999%
MF: H2 CAS No.: 1333-74-0
Einecs nr.: 215-605-7 Toepassing: Halfgeleiderindustrie
Smeltpunt: −259.16 °C Kookpunt: −252.87 °C
Hoog licht:

het gas van de zuiverheidscilinder

,

zuivere gasproducten


Productomschrijving

Brandbare van het de Waterstofgas H2 van Hoge Zuiverheidsgassen de Halfgeleiderindustrie

 

 

Beschrijving:

 

De waterstof is een chemisch element met chemisch symbool H en atoomnummer 1. Bij standaardtemperatuur en druk, is de waterstof een kleurloos, geurloos, smaakloos, niet-toxisch, niet-metalen, hoogst brandbaar met twee atomen gas met de moleculaire formule H2.

 

Het waterstofgas is hoogst brandbaar en zal in lucht bij een zeer brede waaier van concentraties tussen 4% en 75% door volume branden. Het waterstofgas vormt explosieve mengsels met lucht in concentraties van 4-74% en met chloor bij 5-95%. De explosieve reacties kunnen door vonk, hitte, of zonlicht worden teweeggebracht.

 

Het zuivere van waterstof-zuurstof licht vlammenemitultraviolet en met hoge zuurstofmengeling is bijna onzichtbaar aan het blote oog, zoals die door de vage pluim van de Ruimteveer Belangrijkste Motor, in vergelijking met de hoogst zichtbare pluim van een Ruimteveer Stevig Rocket Booster wordt geïllustreerd, dat de samenstelling van het anammoniumperchloraat gebruikt. De opsporing van een brandend waterstoflek kan een vlamdetector vereisen; dergelijke lekken kunnen zeer gevaarlijk zijn.

 

De waterstofvlammen in andere voorwaarden zijn blauw, lijkend op blauwe aardgasvlammen. De vernietiging van het Hindenburg-luchtschip was een bekend voorbeeld van waterstofverbranding en de oorzaak wordt nog gedebatteerd. De zichtbare oranje vlammen in dat incident waren het resultaat van een rijk die mengsel van waterstof aan zuurstof met koolstofsamenstellingen wordt gecombineerd van de luchtschiphuid. H2 reageert met elk oxyderend element. De waterstof kan spontaan en hevig bij kamertemperatuurwithchlorine en fluor reageren om de overeenkomstige waterstofhalogeniden, het waterstofchloride en het waterstoffluoride te vormen, die ook potentieel gevaarlijke zuren zijn.

 

Terwijl H2 niet zeer reactief in de standaardomstandigheden is, vormt het samenstellingen met de meeste elementen. De waterstof kan samenstellingen met elementen vormen die elektronegatiever zijn, zoals halogenen, of zuurstof; in deze samenstellingen neemt de waterstof een gedeeltelijke positieve last over. Wanneer in entrepot op fluor, zuurstof, of stikstof, kan de waterstof aan een vorm deelnemen van middelgroot-sterkte het noncovalent plakken met de waterstof van andere gelijkaardige molecules, een fenomeen genoemd waterstof die die aan de stabiliteit van vele biologische molecules kritiek is plakken. De waterstof vormt ook samenstellingen met minder elektronegatieve elementen, zoals metalen en metalloids, waar het een gedeeltelijke negatieve last overneemt. Deze samenstellingen zijn vaak genoemd geworden hydriden.

 

Specificaties:

 

1. Fysische eigenschappen

 

Goederen Het gas van de hoge zuiverheidswaterstof
Moleculaire Formule H2
De V.N. Nr. UN1049
CAS No. 1333-74-0
Gevaarlijke klasse voor transort 2.2

 

2. Typische technische gegevens (COA)

 

Inhoud Zuiver Waterstofgas Het Gas van de hoge Zuiverheidswaterstof Het Gas van de hoge Zuiverheidswaterstof
Waterstof (%) ≥99.99 ≥99.999 ≥99.9999
Onzuiverheid (ppmv) Grens    
Co/10-6 ≤5 ≤1 ≤0.2
Co2/10-6 ≤5 ≤1 ≤0.2
N2/10-6 ≤60 ≤5 ≤2
H2o/10-6 ≤30 ≤3 ≤5
O2/10-6 ≤5 ≤1 ≤0.5
Ch4/10-6 ≤10 ≤1 ≤0.1

 

3. Pakket

 

Cilindergrootte

Cilinderinhoud

(m3)

Overdruk

(bar)

Afzetverbinding

 

8ltr 1 100bar Volgens het kleptype
40ltr 5.5 135bar Volgens het kleptype
44ltr 6 150bar CGA580
47ltr 7 165bar CGA580
Andere grootte is ook beschikbaar

 

Brandbare van het de Waterstofgas H2 van Hoge Zuiverheidsgassen de Halfgeleiderindustrie 0

 

Toepassingen:

 

Consumptie in processen

De belangrijkste consumenten van H2 in de petrochemische installatie omvatten

hydrodealkylation, hydrodesulfurization, en hydrocracking.

Ahydrogenatingsagent Verhogend het niveau van verzadiging van onverzadigde vetten en oliën, en in de productie van methanol. Het is zo ook de bron van waterstof in de vervaardiging van zoutzuur
Verminderende agent van metaalertsen H2 heeft brede toepassingen in fysica en techniek. Het wordt gebruikt als beveiligingsgas in lassenmethodes zoals atoomwaterstoflassen
Koelmiddel De waterstof wordt algemeen gebruikt in krachtcentrales als koelmiddel in generators toe te schrijven aan een aantal gunstige eigenschappen die een direct resultaat van zijn lichte met twee atomen molecules zijn.
Energiedrager In sommige gevallen waterstoffuncties als energiedrager, zoals een batterij. De waterstof kan uit fossiele bronnen worden verkregen

 

Contactgegevens
Vicky Liu

Telefoonnummer : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861