products

Wetenschappelijk Hoge Zuiverheidshelium dat hij Ingepakt in DOT Cylinders 10L - 50L heeft vergast

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newradar
Certificering: ISO/DOT/GB
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 50PCS
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Ingepakte in10L-50L-cilinder of ingepakt volgens de eisen.
Levertijd: 30-35 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 PCs per maand
Gedetailleerde informatie
Productnaam: Heliumgas Zuiverheid: 99.9999%
CAS No.: 7440-59-7 Einecs nr.: 275-187-7
Cilindervolume: 10L-50L KLEP: CGA 580
Vullende druk: 200bar Gasinhoud: 9.2m3
Hoog licht:

zuiverheid plus specialiteitgassen

,

het gas van de zuiverheidscilinder


Productomschrijving

Wetenschappelijk Hoge Zuiverheidshelium dat hij Ingepakt in DOT Cylinders 10L - 50L heeft vergast

 

 

Beschrijving:

 

Hoewel het ter wereld zeldzaam is, is het helium de tweede - overvloedigste element in het bekende Heelal, die 23% van zijn baryonic massa vormen. De overgrote meerderheid van helium werd gevormd door Big Bang-nucleosynthesis één tot drie minuten na Big Bang. Als dusdanig, dragen de metingen van zijn overvloed tot kosmologische modellen bij.

 

Het neutrale helium bij standaardvoorwaarden is niet-toxisch, speelt geen biologische rol en in spoorbedragen in menselijk bloed gevonden.

 

In tegenstelling tot een ander element, zal het helium vloeibaar neer aan absolute nul bij normale druk blijven. Dit is een direct effect van quantumwerktuigkundigen: specifiek, is de energie op het absolute nulpunt van het systeem te hoog toe te staan bevriezend. Het stevige helium vereist een temperatuur van 1-1.5 K en ongeveer 25 bar van druk. Het is vaak moeilijk om vast lichaam van vloeibaar helium te onderscheiden aangezien r.i van de twee fasen bijna hetzelfde zijn. Het vaste lichaam heeft een scherp smeltpunt en heeft een kristallijne structuur, maar het is hoogst samendrukbaar; het toepassen van druk in een laboratorium kan zijn volume door meer dan 30% verminderen.

 

Aangezien het helium een lager kookpunt dan een ander element heeft, worden de lage temperatuur en de hoge druk gebruikt om bijna alle andere gassen vloeibaar te maken. Het resulterende ruwe heliumgas wordt gezuiverd door opeenvolgende blootstelling aan het verminderen van temperaturen, waarin bijna alle resterende stikstof en andere gassen uit het gasachtige mengsel worden gestort.

 

Terwijl de ballons misschien het bekendste gebruik van helium zijn, zijn zij een klein deel van al heliumgebruik. Het helium wordt gebruikt voor vele doeleinden die sommige van zijn unieke eigenschappen, zoals zijn laag kookpunt, lage dichtheid, lage oplosbaarheid, hoog warmtegeleidingsvermogen, of traagheid vereisen. Het grootste gebruik is in cryogene toepassingen, de meesten waarvan het koelen van de supergeleidende magneten in medische MRI-scanners en NMR spectrometers impliceert. Ander belangrijk gebruik zette en zuiverde systemen, lassen, onderhoud van gecontroleerde atmosferen, en lekopsporing onder druk. Ander gebruik door categorie was vrij minder belangrijke fracties.

 

Specificaties:

 

1. Fysische eigenschappen

 

Goederen Het gas van het hoge zuiverheidshelium
Moleculaire Formule Hij
De V.N. Nr. UN1046
CAS No. 7440-59-7
Gevaarlijke klasse voor transort 2.2

 

2. Typische technische gegevens (COA)

 

 

 

Helium % ≥

 

99.999%

 

99.9993%

 

99.9996%

 

Onzuiverheidsinhoud

Ne p.p.m. ≤ 4 2 1
  H2 p.p.m. ≤ 1

0,5

0,1
  O2 p.p.m. ≤ 1 1 0,5
  N2 p.p.m. ≤ 2 1 1
  Co p.p.m. ≤ 0,5 0,2 0,1
  Co2 p.p.m. ≤ 0,5 0,2 0,2
  Ch4 p.p.m. ≤ 0,5 0,2 0,1
  H2O p.p.m. ≤ 3 2 1

 

3. Pakket

 

Cilindergrootte

Cilinderinhoud

(m3)

Overdruk

(bar)

Afzetverbinding

 

8ltr 1 100bar Volgens het kleptype
40ltr 5.5 135bar Volgens het kleptype
44ltr 6 150bar CGA580
47ltr 7 165bar CGA580
Andere grootte is ook beschikbaar

 

 

Toepassingen:

 

Gecontroleerde Atmosferen beschermend gas in het kweken van silicium en germaniumkristallen, in de productie van titaniumandzirconium, en in gaschromatografie
Het booglassen van het gaswolfram

Één industriële toepassing voor helium is lekopsporing. Omdat het helium door vaste lichamen sneller drie keer dan lucht verspreidt, wordt het gebruikt als traceursgas om lekken in high-vacuum materiaal te ontdekken en

hoge drukcontainers

Vlucht

De luchtschepen en de ballons zijn opgeblazen met helium voor lift.

Een ander minder belangrijk gebruik is in rocketry, waar het helium als ullage middel wordt gebruikt om brandstof en oxidizers in opslagtanks te verplaatsen en waterstof en zuurstof te condenseren om raketbrandstof te maken

Minder belangrijk commercieel en recreatief gebruik Het helium als ademhalingsgas heeft geen verdovende eigenschappen, zodat worden de heliummengsels zoals trimix, heliox en heliair gebruikt voor diepe duik om de gevolgen van narcose te verminderen

Wetenschappelijk gebruik

 

Het gebruik van helium vermindert de vervormende gevolgen van Temperatuurvariaties in de ruimte tussen lenzen in sommige telescopen, uiterst wegens zijn - lage index van breking.

 

Wetenschappelijk Hoge Zuiverheidshelium dat hij Ingepakt in DOT Cylinders 10L - 50L heeft vergast 0 

Contactgegevens
Vicky Liu

Telefoonnummer : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861