Speciaal het Gasco. van Wuhannewradar, Ltd

 

Uw Betrouwbaar Speciaal Gas & Materiaal
One-Stop Leverancier

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd

Certificaten
Van goede kwaliteit edelgassen voor verkoop
Van goede kwaliteit edelgassen voor verkoop
Klantenoverzichten
Het goede product, Grote mededeling, Sara was groot en nuttig!

—— Teken van India

Zeer nuttig advies en laat me bron goede grondstof in een keer ~

—— James van Duitsland

Efficiënte communicatie, goede ontvangst van de lading

—— Nico van Rusland

Grote

—— Dannel van Amerika

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd
Voorontvangst Office-omgeving Meeting Room Onze Fabriek Ons pakhuis analyseruimte analysemateriaal Onze Team

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Newradar
Aantal werknemers : 30~50
Jaarlijkse omzet : 10 Million -50 Million
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 70% - 80%

Wuhan Newradar Special Gas Beperkt Company werd in het buitenland opgericht met behulp van beroeps van wie meer dan 25 jaar ervarings in de gasindustrie heeft. Zij introduceerden de gasproducten met hoogte - kwaliteit, de geavanceerde technologiediensten en filosofie van kwaliteitsbewaking van Amerika.

 

Het wordt gevestigd in Wuhan en is gespecialiseerd in de productie van elektronisch gas, hoge zuiverheidsgas en soorten specialiteitgas en types van staalcilinders, kleppen en drukregelaars.

Voor hoge zuiverheidsgas, zijn wij leverancier op lange termijn van het gas van het waterstofchloride, heliumgas, kryptongas, neongas, xenongas, ammoniakgas, fluorgas, Octafluorocyclobutane-gas, zwavelhexafluoride gas, trifluoromethane gas, methaan, koolmonoxidegas, zuiver silaangas en silaangasmengsel.

Wij kunnen volledig spectrum van gasproducten van diverse gespecificeerde zuiverheid voorzien: Atmosferische Gassen: Argon, Stikstof, Zuurstof, Zeldzame Gassen: Neon, Krypton, Xenon, Helium, Hydrogen.Gases & Mengsel voor Specialiteittoepassing: Medische Gassen, Halfgeleidergassen, Specialiteitgassen.

 

Met een ervaren en professioneel team, hebben wij onze producten naar vele landen en gebieden over de hele wereld, vooral Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oost-Europa, West-Europa, Zuidoost-Azië en het Midden-Oosten uitgevoerd. Onze producten genieten van grote populariteit onder onze klanten.

 

Heeft Speciaal het Gasco. van Wuhannewradar, Ltd een strategische lay-out van levering door Constante ontwikkeling en inspanningen meer dan 10 jaar gevormd en actief in de nieuwe industrieën onderzocht. Wij versterken onophoudelijk intern beheer, optimaliseren het proces van klantenservice, vernieuwen het patroon van klantenservice en verbeteren de kwaliteit van klantenservice met het de dienstconcept „nadruk op klant behoeften en het verlenen van de snelle dienst“. Wij proberen om snelle ontwikkeling van het bedrijf te bereiken één van de belangrijkste de invoer en de uitvoerbedrijven in de gasindustrie te worden.

 

Contactgegevens
Wuhan Newradar Special Gas Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Vicky Liu

Tel.: 86-27-82653381-88189676

Fax: 86-27-82629459

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)