products

Ethaangas, het Koelmiddel van Methylmethane R170, Kleurloos Geurloos Gas

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: newradar / Accept OEM
Certificering: ISO/DOT/GB
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1000 Kilogram
Prijs: negotiation
Verpakking Details: standaard de uitvoerverpakking: elke cilinder die door twee poly-netten moet worden beschermd, die z
Levertijd: 15-25 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 3,00 ton per maand
Gedetailleerde informatie
EINECS Nr.:: 200-814-8 Andere Namen: Bimethyl; C2H6; Dimethyl; ethaan, refrigeratedliquid; Ethylhydride; ethylhydride; Methylmethane; R17
Verschijning:: Kleurloos Vloeibaar Gas CAS No.: 74-84-0
Cilindersvolume:: 500L Giftig: Giftig
Toepassing: voedselverwerking, stoom het barsten Brandbaarheidswaaier (in lucht): brandbaar
Chemische formule: C2H6 Geur: Geurloos
Hoog licht:

vluchtige organische verbindingen

,

voc gas


Productomschrijving

Ethaangas, het Koelmiddel van Methylmethane R170, Kleurloos Geurloos Gas
 
 
Beschrijving:
 

R-170 koelmiddel, alias R170, de Chinese naam van ethaan, het Engelse naamethaan, chemische formule C2H6, handelsnaam Reflube 170. R170 is een koolwaterstofkoelmiddel - de ozonlaag zonder schade, en het broeikaseffect is zeer klein, is het het milieuvriendelijkste koelmiddel van vandaag, van het milieustandpunt, bijna alle landen rond de wereld voor het R170-koelmiddel in het nieuwe koelingsmateriaal op de aanvankelijke installatie, evenals is het gebruik van het proces van het naverkooponderhoud niet beperkt.


Het organische Gassenethaan is een organische chemische samenstelling met chemische formule C2H6. Bij standaardtemperatuur en druk, is het ethaan een kleurloos, geurloos gas. Als vele koolwaterstoffen, is het ethaan geïsoleerd op industriële schaal van aardgas en als petrochemisch bijproduct van aardolieraffinage. Zijn belangrijkst gebruik is als grondstof voor ethyleenproductie.
 

 
 
Specificaties:
 
1. Fysische eigenschappen

 
Chemische Eigenschappen
MP −172 °C (lit)
BP −88 °C (lit)
Dichtheid 0,362 g/ml bij 20 °C (lit)
Dampdichtheid 1.05 (versus lucht)
Dampdruk 37.95 ATM (21,1 °C)
Vriespunt −211 °F
Vorm gas
Merck 13,3758
Stabiliteit: Stabiel. Hoogst brandbaar. Vormt gemakkelijk explosieve mengsels met lucht. Onverenigbaar met sterke oxyderende agenten.
CAS DataBase Reference  74-84-0 (CAS DataBase Reference)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2. Typische technische gegevens
 

Productnaam: Ethaan (R170)
Synoniemen: Bimethyl; C2H6; Dimethyl; ethaan, refrigeratedliquid; Ethylhydride; ethylhydride; Methylmethane; R170
CAS:  74-84-0
MF: C2H6
Mw: 30.07
EINECS: 200-814-8
Productcategorieën: koelmiddelen; Natuurlijke producten; Chemische Synthese; Samengeperste en Vloeibare Gassen; Synthetische Reagentia; Chemische Synthese; Specialiteitgassen; Synthetische Reagentia
Mol File: 74-84-0 mol

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3. Ethaangebruik en Synthese

 

Chemische Eigenschappen

Kleurloos gas

Algemene Beschrijving

 Een kleurloos geurloos gas. Het ETHAAN wordt gemakkelijk aangestoken. De dampen zijn zwaarder dan lucht. Het ETHAAN kan door de verplaatsing van lucht verstikken. Onder verlengde blootstelling aan brand of intense hitte kunnen de containers hevig verbreken en raket. Het contact met de vloeistof kan bevriezing veroorzaken.

Lucht & Waterreacties

Hoogst brandbaar.

Reactiviteitsprofiel

 De verzadigde alifatische koolwaterstoffen, zoals ETHAAN, kunnen met sterke oxyderende agenten zoals salpeterzuur onverenigbaar zijn. Het verkolen van de koolwaterstof kan voorkomen gevolgd door ontsteking van unreacted koolwaterstof en andere nabijgelegen combustibles. In andere montages, zijn de alifatische verzadigde koolwaterstoffen meestal unreactive. Zij worden niet beïnvloed door waterige oplossingen van zuren, alkali, de meeste oxyderende agenten, en de meeste verminderende agenten. Peroxidizable

Gevaar voor de gezondheid

 In hoge damp kunnen de concentraties, als eenvoudige asphyxiant dienst doen. De vloeistof veroorzaakt strenge bevriezing.

Brandgevaar

 

UITERST BRANDBAAR.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Ethaangas, het Koelmiddel van Methylmethane R170, Kleurloos Geurloos Gas 0
Toepassingen:
 

Het belangrijkste gebruik van ethaan is de productie van ethene (ethyleen), Koelmiddel en Halfgeleider

Wanneer verdund met stoom en kort verwarmd aan zeer hoge temperaturen (900 °C of meer), splitsen de zware koolwaterstoffen in lichtere koolwaterstoffen op, en de verzadigde koolwaterstoffen worden onverzadigd. Het ethaan wordt goedgekeurd voor etheneproductie omdat stoom barsten van ethaan voor ethene vrij selectief is, terwijl stoom het barsten van zwaardere koolwaterstoffen een productmengsel slechter in ethene en rijker aan zwaardere alkenes (olefins), zoals propeen (propyleen) en butadieen, en aan aromatische koolwaterstoffen, Koelmiddel en Halfgeleider opbrengt.
 

Experimenteel, is het ethaan in onderzoek als grondstof voor andere goederenchemische producten.

De oxydatieve chlorering van ethaan heeft lang geschenen om een potentieel economischere route te zijn aan vinylchloride dan ethene chlorering. Vele processen om deze reactie zijn te veroorzaken gepatenteerd, maar de slechte selectiviteit voor vinylchloride en de corrosieve reactievoorwaarden (specifiek, een reactiemengsel die zoutzuur bevatten bij temperaturen groter dan 500 °C) hebben de introductie op de markt van de meesten van hen afgeraden. Weldra, stelt INEOS ethaan-aan-vinyl het chloride proeffabriek een van 1000 t/a (ton per annum) in Wilhelmshaven in Duitsland in werking.
 

Op dezelfde manier de Saoediger - Arabische vaste SABIC heeft aangekondigd de bouw van een 30.000 ton per annum plant om azijnzuur door ethaanoxydatie in Yanbu te produceren.
 

De economische levensvatbaarheid van dit proces kan zich op de lage kosten van ethaan dichtbij Saoedi-arabische olievelden baseren, en het kan niet met methanolcarbonylation elders in de wereld concurrerend zijn.
Het ethaan kan als koelmiddel in cryogene koelingssystemen worden gebruikt.

Voor veel kleinschaliger, in wetenschappelijk onderzoek, wordt het vloeibare ethaan gebruikt om water-rijke steekproeven voor elektronenmicroscopie (de cryo-elektron microscopie) te verglazen. Een dunne die film van water, snel in vloeibaar ethaan bij −150 °C wordt ondergedompeld of kouder, bevriest te snel voor te kristalliseren water. Met langzamere bevriezende methodes, kunnen de ijskristallen zachte structuren onderbreken, die de steekproeven beschadigen.
 

 
 
 
 
 
 

Contactgegevens
Vicky Liu

Telefoonnummer : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861