products

De Koolmonoxide van hoge Zuiverheidsco Brandbaar voor Chemische Industrie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: newradar / Accept OEM
Certificering: ISO/DOT/GB
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 50 kubieke meter
Prijs: negotiation
Verpakking Details: 8L / 40L/47L-cilinder
Levertijd: 15-25 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 3.000 kubieke meter per maand
Gedetailleerde informatie
Andere Namen: Van de het oxydekoolstof van koolstofmonooxide Carbonous van het het oxydecarbonyl (II) het rookgasm CAS No.: 630-08-0
Verschijning:: Kleurloos Gas Rangnorm: De Industriële Rang van de elektronenrang
EINECS Nr.:: 211-128-3 Giftig: Giftig
Zuiverheid:: 99.9%~99.999% Toepassing: Elektronikamateriaal, transformator, koelende vloeistof
Lucht & Waterreacties: Hoogst brandbaar Brandbaarheidswaaier (in lucht): brandbaar
VN-nummer:: 1016 Chemische formule: Co
Geur: Geurloos Aangewezen IUPAC-naam: Koolmonoxide
Hoog licht:

elektronengas

,

zuiverheid plus specialiteitgassen


Productomschrijving

De Koolmonoxide van hoge Zuiverheidsco Brandbaar voor Chemische Industrie

 

koolmonoxide mede veiligheidsinformatieblad MSDS.output.p…

 

Beschrijving:

 

De elektronische GassenKoolmonoxide is een kleurloos, geurloos, brandbaar giftig gas. Het is chemische asphyxiant en handelt toxically door met de hemoglobine van de rode bloedcellen te combineren om de stabiele monoxide-hemoglobine van de samenstellingskoolstof te vormen. Indien geïnhaleerd, kunnen de concentraties van 0,4 percenten in lucht in minder dan één (1) uur fataal blijken, terwijl de inhalatie van hoge concentraties plotselinge instorting met weinig of geen waarschuwing kan veroorzaken. De Koolmonoxide is stabiel met betrekking tot decompositie.

 

De Koolmonoxide wordt gebruikt in metallurgie, productiezuren, de chemische industrie, lasers en de Spectrums zijn de Gassen Materiële Veiligheidsinformatiebladen van laboratoriumo&o (MSDS) beschikbaar voor Koolmonoxide en zouden als richtlijnen wat betreft eerste hulp moeten worden gebruikt, methodes van opslag, behandeling en algemeen gebruik van Koolmonoxide.

 

 

Het contact met de vloeistof kan strenge bevriezing veroorzaken. Minder dicht dan lucht. Gemakkelijk aangestoken en een vlam kan terug naar de bron van een lek zeer gemakkelijk opvlammen. Brandwonden met een violette vlam. Onder verlengde blootstelling aan brand of intense hitte kunnen de containers hevig verbreken en raket. De KOOLMONOXIDE wordt gebruikt in organische synthese, metallurgie, en een brandstof.

 

Het contact van zeer koud vloeibaar gas met water kan in het krachtige of hevige koken en uiterst snelle verdamping resulteren. Als het water heet is, „oververhit“ een vloeistof explosie kan voorkomen. De druk kan op gevaarlijke niveaus bouwen als het vloeibare contactenwater in een gesloten container [Behandelende Chemische producten veilig 1980]. Reageert explosief met broomtrifluoride bij hoge temperaturen of concentraties [Mellor 2, Supp. 1:166 1956]. Het zelfde is waar voor diverse oxidizers zoals: chloordioxyde, zuurstof (vloeistof), peroxodisulfuryldifluoride. Reageert met lithium om lithiumcarbonyl te geven, dat hevig met water doet ontploffen, aanstekend de gasachtige producten [Mellor 2, Supp-2:84 1961]. Kalium en natrium de metalen gedragen zich zo ook. Het caesiumoxyde, ijzer (III) oxyde, en het zilveren oxyde allen reageren, in aanwezigheid van vochtigheid, bij omgevingstemperatuur met koolmonoxide veroorzakend ontsteking, [Mellor, 1941, volume 2, 487].

 

Giftig; Uiterst Gevaarlijk. Uiterst gevaarlijke inhalatie; kan fataal zijn. Het contact met gas of vloeibaar gas kan brandwonden, strenge verwonding en/of bevriezing veroorzaken. Geurloos, niet zal ontdekt worden door betekenis van geur.

 

Uiterst brandbaar. Mag door hitte, vonken of vlammen worden aangestoken. De vlam kan onzichtbaar zijn. De containers kunnen exploderen wanneer verwarmd. Dampexplosie en vergiftgevaar binnen, in openlucht of in riolen. De dampen van vloeibaar gas zijn aanvankelijk zwaarder dan lucht en spreiden langs grond uit. De dampen kunnen naar bron van ontsteking en flits terug reizen. De reproductie kan brand of explosie tot gevaar leiden.

 

 

Specificaties:

 

1. Fysische eigenschappen

 

Fysieke Constanten
Chemische formule Co
Molecuulgewicht 28,010
Specifiek volume @ +70°F (+21.1°C) 13.81 ft3/lb, 0,86 m3/kg
Brandbaarheidswaaier 12,5% tot 74,2% in lucht
Kritieke druk 507,47 psia, 34,99 bar
Kritische temperatuur -220.4°F, -140.2°C
Soortelijk gewicht @ 70°F, 1 ATM (Air=1) 0,967

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Typische technische gegevens (COA)

 

Maximumonzuiverheden
COMPONENTEN CONCENTRATIE (p.p.m.)
Kooldioxide (Co2) <10>
Waterstof <1>
Ijzer Pentacarbony <0>
Nikkel Tetracarbonyl <1>
Vochtigheid (H2O) <1>
Stikstof (N2) <10>
Zuurstof (O2) <0>
THC (als Methaan) (ch4) <0>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cilinderspecificaties Inhoud Druk
Cilinder De Opties van de klepafzet SCF Liter Psig BAR
2A CGA350 DIS724 140 4000 2000 139
4A CGA350 DIS724 28 800 2000 139

 

 

 

 

 

De Koolmonoxide van hoge Zuiverheidsco Brandbaar voor Chemische Industrie 0

 

Toepassingen:

 

1

De Koolmonoxide wordt in een verscheidenheid van toepassingen met inbegrip van silicium-nitride-over--silicium etst gebruikt om selectiviteit, als bron van zuurstof in de oxydatie andchemical Industrie, Vleeskleuring, Lasers, Laboratorium R&D te verhogen

2.

Als bron van koolstof in bepaalde het smeren processen. De Koolmonoxide is een kleurloos, geurloos, brandbaar giftig gas met TLV van 25 p.p.m.

3

De Koolmonoxide is stabiel met betrekking tot decompositie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Vicky Liu

Telefoonnummer : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861