products

UN1046 de Gassen van de helium Hoge Zuiverheid vergast hij Gecontroleerde Atmosferen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newradar
Certificering: ISO/DOT/GB
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 50PCS
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Ingepakte in10L-50L-cilinder of ingepakt volgens de eisen.
Levertijd: 30-35 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 PCs per maand
Gedetailleerde informatie
Productnaam: Heliumgas Zuiverheid: 99.9999%
Verdampingshitte: 20.4kJ/kg Solubleness: Onoplosbaar
CAS No.: 7440-59-7 Einecs nr.: 275-187-7
Kritische temperatuur: 5.19K Kritieke Druk: 0.228Mpa
Hoog licht:

het gas van de zuiverheidscilinder

,

zuivere gasproducten


Productomschrijving

UN1046 de Gassen van de helium Hoge Zuiverheid vergast hij Gecontroleerde Atmosferen

 

 

Beschrijving:

 

Het helium is een chemisch element met symbool hij en atoomnummer 2. Het kan voor het lassen van het gaswolfram worden gebruikt arac.

 

Het helium is de tweede minste reactief edel gas na neon, en zo de tweede minste reactief van alle elementen. Het is inert en monatomic in alle standaardvoorwaarden. Wegens lage maalmassa van het helium de vrij, zijn zijn warmtegeleidingsvermogen, specifieke hitte, en geluid speedin de gasfase allen groter dan een ander gas behalve waterstof. Voor deze redenen en kleine grootte van helium monatomic molecules, heliumdiffuses door vaste lichamen aan een tarief drie keer dat van lucht en rond 65% dat van waterstof.

 

Het helium is het minste in water oplosbare monatomic gas, en één van minste in water oplosbaar van om het even welk gas, en de index van het helium van breking is dichter aan eenheid dan dat van een ander gas. Het helium heeft een negatieve coëfficiënt Joule-Thomson bij normale omgevingstemperatuur, betekenend het wanneer omhoog toegestaan verwarmt zich vrij uit te breiden. Slechts onder zijn inversie Joule-Thomson de temperatuur het koel op vrije uitbreiding. Eens vooraf koelen onder deze temperatuur, kan het helium door uitbreiding het koelen worden vloeibaar gemaakt.

 

Het meeste buitenaards helium wordt gevonden in een plasmastaat, met eigenschappen vrij verschillend van die van atoomhelium. In een plasma, zijn de elektronen van het helium niet verbindend aan zijn kern, die in zeer hoog elektrogeleidingsvermogen resulteren, zelfs wanneer het gas slechts gedeeltelijk wordt geïoniseerd. De geladen deeltjes worden hoogst beïnvloed door magnetische en elektrische velden. Bijvoorbeeld, in de zonnewind samen met geïoniseerde waterstof, staan de deeltjes met de magnetosfeer van de Aarde in wisselwerking, die Birkeland-tot stromen en de dageraad leiden.


Het meeste aards heliumheden wordt vandaag gecreeerd door het natuurlijke radioactieve bederf van zware radioactieve elementen, aangezien de alpha- die deeltjes door dergelijk bederf worden uitgezonden uit helium-4 kernen bestaan. Dit radiogenichelium wordt opgesloten met aardgas in concentraties tot 7% door volume, waaruit het commercieel door een scheidingsproces bij lage temperatuur genoemd gefractioneerde distillatie wordt gehaald. Eerder, werd het aardse helium verondersteld om een niet vernieuwbaar middel te zijn omdat zodra vrijgegeven van de atmosfeer, het gemakkelijk in ruimte ontsnapt. Nochtans, suggereren de recente studies dat het helium diep in de aarde door radioactief bederf wordt geproduceerd, en dat de grote onaangesproken reserves onder Rocky Mountains inNorth Amerika en in aardgasreserves kunnen bestaan.

 

 

Specificaties:

 

1. Fysische eigenschappen

 

Goederen Het gas van het hoge zuiverheidshelium
Moleculaire Formule Hij
De V.N. Nr. UN1046
CAS No. 7440-59-7
Gevaarlijke klasse voor transort 2.2

 

2. Typische technische gegevens (COA)

 

 

 

Helium % ≥

 

99.999%

 

99.9993%

 

99.9996%

 

Onzuiverheidsinhoud

Ne p.p.m. ≤ 4 2 1
  H2 p.p.m. ≤ 1

0,5

0,1
  O2 p.p.m. ≤ 1 1 0,5
  N2 p.p.m. ≤ 2 1 1
  Co p.p.m. ≤ 0,5 0,2 0,1
  Co2 p.p.m. ≤ 0,5 0,2 0,2
  Ch4 p.p.m. ≤ 0,5 0,2 0,1
  H2O p.p.m. ≤ 3 2 1

 

3. Pakket

 

Cilindergrootte

Cilinderinhoud

(m3)

Overdruk

(bar)

Afzetverbinding

 

8ltr 1 100bar Volgens het kleptype
40ltr 5.5 135bar Volgens het kleptype
44ltr 6 150bar CGA580
47ltr 7 165bar CGA580
Andere grootte is ook beschikbaar

 

 

Toepassingen:

 

Gecontroleerde Atmosferen beschermend gas in het kweken van silicium en germaniumkristallen, in de productie van titaniumandzirconium, en in gaschromatografie
Het booglassen van het gaswolfram

Één industriële toepassing voor helium is lekopsporing. Omdat het helium door vaste lichamen sneller drie keer dan lucht verspreidt, wordt het gebruikt als traceursgas om lekken in high-vacuum materiaal te ontdekken en

hoge drukcontainers

Vlucht

De luchtschepen en de ballons zijn opgeblazen met helium voor lift.

Een ander minder belangrijk gebruik is in rocketry, waar het helium als ullage middel wordt gebruikt om brandstof en oxidizers in opslagtanks te verplaatsen en waterstof en zuurstof te condenseren om raketbrandstof te maken

Minder belangrijk commercieel en recreatief gebruik Het helium als ademhalingsgas heeft geen verdovende eigenschappen, zodat worden de heliummengsels zoals trimix, heliox en heliair gebruikt voor diepe duik om de gevolgen van narcose te verminderen

Wetenschappelijk gebruik

 

Het gebruik van helium vermindert de vervormende gevolgen van Temperatuurvariaties in de ruimte tussen lenzen in sommige telescopen, uiterst wegens zijn - lage index van breking.

 

UN1046 de Gassen van de helium Hoge Zuiverheid vergast hij Gecontroleerde Atmosferen 0

Contactgegevens
Vicky Liu

Telefoonnummer : 86-27-82653381

WhatsApp : +8613667126861